Haal het beste uit jezelf en maak werk van je talent

Over Willeke

Wist je dat slechts 36% van de medewerkers tevreden is over de aandacht die hij krijgt van zijn leidinggevende voor zijn talent in het werk ! (Uit HR Benchmark Raet 2018)

Waarom wil ik zo graag met jou op zoek naar jouw talent?

Omdat ik zelf weet hoeveel energie het geeft als je kunt doen waar je echt goed in bent. En dat gun ik jou ook!
Met Fleuren Talentcoaching, loopbaancoach in mijn stad Breda, heb ik het lef gehad om te kiezen voor werk dat me echt ligt en waar ik blij van word: individuele loopbaancoaching. Daar ligt mijn passie en kracht.
Ik heb zelf ervaren dat het superspannend is om te kiezen voor je talent en te gaan doen waar je goed in bent.
Om toe te geven dat bepaalde taken je gewoon écht niet liggen, omdat ze je teveel energie kosten. En om te vertellen aan je collega’s en leidinggevende dat je deze taken of functie niet meer wilt doen. Dat ze niet meer bij je passen. Vaak weet je best wel wat je kunt en wilt, maar de stap zetten…?
Want ‘wordt het wel geaccepteerd’? Wat zullen anderen wel niet vinden? Val ik dan niet buiten het team? Ben ik niet te egoïstisch? Of zijn mijn promotiekansen nu verdwenen ? Of stel dat het niet lukt….

Lees hier mijn persoonlijke verhaal

Ik blijf steeds op zoek naar hoe ik het beste uit mezelf en anderen kan halen! En met resultaat.
Nu ik veel meer werk vanuit mijn talenten heb ik meer plezier en voldoening. Ik voel me ontspannen, energiek en slaap beter. En mijn zelfvertrouwen groeit, omdat ik doe waar mijn kracht en passie ligt. Ik voel me expert omdat ik kan focussen. Dat geeft mij energie. Kortom een win-win situatie voor mezelf en mijn omgeving.

Wil jij ook gaan voor jouw talent?

Vanuit oprechte interesse en warme betrokkenheid help ik jou om in je kracht te komen.
Samen gaan we op zoek naar jouw talenten, waar jij energie van krijgt en waar jij voor wil gaan. Zelfkennis is de basis van ontwikkeling . Als je hier je persoonlijke loopbaandoel aan verbindt, krijg je focus.

Want als je geen doel hebt, kun je ook niet scoren (Johan Cruijff).

Vul hieronder je gegevens in om direct de gratis oefening te downloaden!